Moloz Taşıma Kulesi Sistemleri Mobilsan Çim Çit Sitemleri 0 530 637 67 12

Moloz Taşıma Kulesi Sistemleri

Mobilsan Metal üretimi olan Moloz kulesi sistemleri tedarikçi ve yüklenici firmalara kolay kurulumu, kullanımı, dayanıklılığı ve tasarımıyla; Moloz ve inşaat atığı kaldırma sorununa hızlı çözümler sağlar. Her kata bağımsız olarak hizmet veren Moloz atma kuleleri moloz atma işlemleri sırasında oluşabilecek tüm kaza risklerine karşı çevre ve iş güvenliği konusunda büyük avantajlar sağlar. Kolay ve hızlı bir şekilde kurulabilen çelik moloz şutları ile bunların içine geçen koruge boru tüplerden oluşan her kat ve inşaat yüksekliğine kurulabilir şekilde tasarlanmıştır. Her kata özel mazgal bağlantılarıyla her yükseklikte inşaatlarınızda her kata bağımsız olarak hizmet veren moloz atma kuleleri oluşturabilirsiniz.

500 mm Çapında dayanıklı; kat yüksekliğine göre ayarlanabilir, düz, pürüzsüz iç yüzeyi sayesinde molozu kolay tahliye eden bağlantı elemanıdır. Olası bir tıkanma durumunda yukarı aşağı hareket ettirilebilme özelliği sayesinde de tıkanmış kısım kolaylıkla açılabilir.

Şantiye içerisinde atılan molozların tahliye noktasındaki alanı daha verimli kullanabilmek amacı ile ihtiyaç duyulan bu aparat sayesinde tahliye ve/veya atığın araca yüklenmesi kolaylıkla yapılır. Arzu edilen açı ile monte edilebilir olması, şantiye alanının verimli kullanılmasını sağlar.

MOLOZ ŞUTU

Moloz Kulesi Sistemi Şantiye içerisinde her yükseklikteki kata özel mazgal bağlantılarıyla bağımsız olarak hizmet veren ve iç bağlantı boru elemanlarıyla birbirine eklenerek kurulumu ve kullanımı kolay, hızlı, pratik ve dayanıklı moloz atma sistemidir. Her kata özel kurulan Moloz Dökme Bacası ilgili kattaki molozun kolaylıkla ve hızlı bir şekilde atılmasını sağlar.

Diğer Ürünlerimiz

Panel Çit, Konya Çim Çit, Panel Çim, Çim Çatı, Panel Çatı, Çatı Sistemleri, Dekor Çim, Çit Paneller, Rulo Çit, Çimçit Rulo, Çim Çit, Çim Çit Panel, Çim Çiçeklik, Çim Duvar Giydirme, Çim Çatı Kaplama, Çim Çardak, Çim Çöp Konteyneri, İş Güvenlik Pratik Korkuluk, İş Güvenlik Ağı Kurulumu, İş Güvenlik, Moloz kulesi moloz atma dökme bacası moloz borusu,Moloz kule,Moloz kulesi,Moloz dökme bacası,Moloz bacası,Moloz dökme şutu,Moloz atma bacası,İnşaat moloz taşıma,Moloz baca,Moloz atımı,Moloz kule, Moloz atma borusu,Moloz atma sistemi,Moloz tahliyesi,Moloz atma kuleleri, Moloz atma sistemi,Moloz atım,Moloz döküm,Moloz atımı Tüm Hakkı Saklıdır Web Tasarım Markalize